Pasapalabra
¿Dónde está mi sobre?
Ice Cream Surfer
L-Fun 45
Vectron

Rac105

Rac105

Per fi podràs escoltar la millor emissora en Català des de qualsevol lloc amb el teu Iphone /ipod touch.

Fricandó matiner
El Fricandó matiner és un programa fresc, divertit, humà, trepidant, i amb molta participació dels oients. Cada dia de sis a deu del matí, trobaràs una fórmula diferent d'aixecar el dia.

Cançons secretes
Cançons secretes és un programa on només tenen cabuda aquells temes de primera categoria que no són especialment coneguts.

Formula 105
Més de 20 anys apostant per la qualitat musical, el criteri a l'hora d'oferir els èxits imprescindibles de les últimes dècades, la filosofia d'apostar per nous talents musicals i d'oferir concerts exclusius als seus oients, són alguns dels factors que han fet que RAC105 es consolidi com l'emissora musical catalana més escoltada.

Música.cat
Cada cap de setmana, l'espai Música.CAT s'encarrega de destacar les millors cançons cantades en català a càrrec d'artistes consolidats i també dels que s'obren camí dins el món de la música.

RAC de Nit
Quan arriba el vespre, RAC105 es converteix en RAC de Nit, un espai ja mític que t'acompanya amb els millors èxits de tots els temps.

lab1
  • img1
  • img2
  • img3
APPSTORE
- Idiomas: Español
- IPhone, iPod touch y iPad
- Requiere iOS 3.1.3 o posterior


Pig Rider
Zombies In Time

Esta web y su contenido es propiedad de la empresa Dolores Entertainment S.L., entidad editora y propietaria de la misma. Salvo autorización previa, expresa y por escrito se prohíbe cualquier transmisión, cesión, venta, alquiler y/o exposición pública de esta web o cualquier parte de la misma.

Dolores Entertainment S.L. se reserva el derecho de modificar el contenido de la web sin previo aviso y sin ningún tipo de limitación. La entidad declina cualquier responsabilidad por los eventuales daños y perjuicios que puedan ocasionarse por la falta de disponibilidad y/o continuidad de esta web y de los servicios que se ofrecen en ella.

Las personas o empresas que remitan cualquier tipo de información a Dolores Entertainment S.L. se comprometen a que la misma sea veraz y que no vulnere cualquier derecho de terceros ni la legalidad vigente. Si vd. cree que cualquier contenido y/o información de esta web vulnera un derecho legítimo o la legalidad vigente no dude en contactar con nosotros:

Entidad: Dolores Entertainment S.L.
Persona de Contacto: Daniel Navarro
Dirección Postal:
Av Ernets Lluch nº32 TCM2 Tecnocampus

Planta 1 Oficina 8

Telèfon: +34 93 169 65 80
E-mail: dnavarro@doloresentertainment.com

Las condiciones generales expuestas en este documento se rigen por la ley española.